Stručno osposobljavanje za polaganje stručnog ispita za službenika za javne nabavke

Vreme održavanja : 31 May - 02 Jun 2017
Mesto : Novi Sad

 

PUBLIC FINANCE OFFICE
ORGANIZUJE
STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE ZA POLAGANJE STRUČNOG ISPITA ZA SLUŽBENIKA ZA JAVNE NABAVKE

 

 AKCIONIM PLANOM ZA SPROVOĐENјE STRATEGIJE RAZVOJA JAVNIH NABAVKI U REPUBLICI SRBIJI ZA 2017. GODINU PREDVIĐENO JE DONOŠENJE NOVOG ZAKONA O JAVNIM NABAVKAMA.

ISKORISTITE MOGUĆNOST I POSTANITE SLUŽBENIK ZA JAVNE NABAVKE PO VAŽEĆIM PROPISIMA

 

Naručilac čija je ukupna vrednost planiranih javnih nabavki na godišnjem nivou veća od petostrukog iznosa iz člana 39. stav 1. ovog zakona (25.000.000,00 rsd), mora da ima najmanje jednog službenika za javne nabavke. (čl. 134. st. 2. Zakona o javnim nabavkama)

 Naručilac je dužan da svojim aktom kojim uređuje sistematizaciju radnih mesta odredi radno mesto u okviru kojeg će se obavljati poslovi javnih nabavki.

(čl. 134. st. 1. Zakona o javnim nabavkama)

 

Stručno osposobljavanje za polaganje stručnog ispita za službenika za javne nabavke namenjeno je:

 • predstavnicima naručioca i ponuđača u smislu Zakona o javnim nabavkama,
 • kao i svim drugim zainteresovanim licima, u skladu sa Pravilnikom o načinu i programu stručnog osposobljavanja i načinu polaganja stručnog ispita za službenika za javne nabavke („Sl. glasnik RS“, br: 77/2014 i 83/2015).
Tokom stručnog osposobljavanja za polaganje stručnog ispita za službenika za javne nabavke učesnici će se osposobiti za polaganje ispita za službenika za javne nabavke, za samostalno organizovanje i sprovođenje postupaka javnih nabavki, kao i za kompletno obavljanje poslova javnih nabavki u skladu sa pozitivnim zakonodavstvom Republike Srbije.
 
Program stručnog osposobljavanja za polaganje stručnog ispita za službenika za javne nabavke izrađen je u skladu sa Pravilnikom o načinu i programu stručnog osposobljavanja i načinu polaganja stručnog ispita za službenika za javne nabavke („Sl. glasnik RS“, br: 77/2014 i 83/2015).
 

Učesnicima stručnog osposobljavanja omogućeno je

GRATIS SAVETOVANJE IZ OBLASTI JAVNIH NABAVKI

koje će se održati 05.06.2017. godine, tokom kog će učesnici stručnog osposobljavanja imati mogućnost da zajedno sa predavačima još jednom ponove materiju iz oblasti javnih nabavki.

Učesnicima stručnog osposobljavanja omogućene su GRATIS KONSULATACIJE tokom pripreme za polaganje ispita za službenika za javne nabavke putem mejla.

 

STRUČNO OSPOSOBLJAVANJEĆE VAM OMOGUĆITI:

 • Da se osposobite za polaganje stručnog ispita za službenika za javne nabavke i steknete napredna znanja o javnim nabavkama;
 • Proveru znanja na konkretnim pitanjima, po ugledu na pitanja sa ispita UJN;
 • Konsultacije sa stručnjacima  u pogledu specifičnih situacija koje imate u svom radu;
 • Konkretne odgovore na detaljna i specifična pitanja;
 • Sertifikat o pohađanju stručnog osposobljavanja za polaganje stručnog ispita za službenika za javne nabavke, sa navedenim temama u okviru savetovanja;
 • Upoznavanje kolega iz struke, interaktivnu diskusiju, primere dobre prakse i razmenu iskustava.

PREDAVAČI na stručnom osposobljavanju su afirmisani stručnjaci iz oblasti javnih nabavki:

 • Branislav Cvetković, član Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki
 • Saša Varinac, diplomirani pravnik, višegodišnji član i predsednik Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki, a sada, advokat specijalizovan za javne nabavke, javno-privatno partnerstvo i koncesije,
 • Tajna Lakić, dipl. pravnica, službenica za javne nabavke sa višegodišnjim iskustvom u praksi

koji će svoju višegodišnju praksu i profesionalna dostignuća podeliti sa učesnicima, što putem klasničnih predavanja, tako i putem razmene mišljenja sa učesnicima stručnog osposobljavanja.

 

Obuka će se održati u našim poslovnim prostorijama u Novom Sadu, u Sali Poslovnog inkubatora, ul. Vojvođanskih brigada 28.

Kotizacija po učesniku iznosi: 19.900,00 dinara (PDV uključen u cenu).

S ciljem optimizacije kvaliteta rada kao i načina pristupa i komunikacije sa polaznicima, maksimalni broj učesnika je 10.

Za svakog učesnika savetovanja je obezbeđen material u pisanoj formi, kao i osveženje tokom predavanja i posluženje nakon predavanja.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na sledeće brojeve telefona: 021/3000 307 i 064/122 0 874 ili putem e-mail: office@javnefinansije.rs

Prijavljivanje za smeštaj učesnika savetovanja vrši se putem turističke agencije KOMPAS TOURISM & TRAVEL Novi Sad, na brojeve telefona: 021/52.25.28, 021/52.35.78ili064/862.49.15, odnosno na e-mail: s.radulovic@kompasnovisad.com

Prijava

Podaci o učesnicima