Seminar: U korak sa NOVIM Zakonom o javnim nabavkama

Vreme održavanja : 21 Nov - 22 Nov 2019
Mesto : Novi Sad, Hotel Sheraton

Kancelarija za budžetsko i finansijsko poslovanje – Public Finance Office organizovala je u Novom Sadu u hotelu Sheraton dvodnevni seminar  na aktuelnu temu „U korak sa NOVIM Zakonom o javnim nabavkama“ čiji se početak primene planira za 01. Jul 2020. godine.

Novine u Predlogu Zakona poput novih vrsta postupaka, uvođenja elektronskih javnih nabavki, novog načina dokazivanja ispunjenosti uslova za učešće u postupku javne nabavke i novina u postupku zaštite prava, predstavili su saradnici PFO-a, dobro poznati stručnjaci u oblasti javnih nabavki i otklonili nedoumice u vezi sa njegovom praktičnom primenom. Učesnici seminara dobili su priliku da saznaju tok postupka javne nabavke u skladu sa Predlogom Zakona, koji je predstavljen u svakom njegovom koraku.

Predavači na savetovanju su bili:

  • Aleksandra Litričin, advokat u oblasti javnih nabavki i prethodni sekretar Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki;
  • Saša Varinac, advokat u oblasti javnih nabavki i prethodni predsednik Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki;
  • Branimir Blagojević, doskorašnji član Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki i član Radne grupe za izradu Nacrta novog Zakona o javnim nabavkama.  

                     

                    

Prijava

Podaci o učesnicima