Savetovanje/ JAVNE NABAVKE I BUDŽETSKI SISTEM

Vreme održavanja : 07 Jun - 08 Jun 2018
Mesto : Čenej, Brkin salaš

Kancelarija za budžetsko i finansijsko poslovanje, organizovala je još jedno od svojih mnogobrojnih savetovanja, u prijatnom i nesvakidašnjem ambijentu vojvođanskog salaša na Čeneju.

Učesnici iz opštinskih uprava, javnih preduzeća i privatnog sektora imali su mogućnost da se na jednom mestu upoznaju sa novinama iz oblasti javnih finansija, procedurom javnih nabavki, kao i da čuju kako izgleda interna revizija u sistemu javnih nabavki. Velika pažnja učesnika bila je posvećena temi “U susret novom Zakonu o javnim nabavkama” gde je učesnicima prezentovana nova terminologija i izuzeci od primene Zakona, novine u postupcima javnih nabavki i ostale nedoumice koje su učesnici imali a koje su predavači  putem interaktivnog predavanja uspeli da razjasne. Time je učesnicima omogućeno da putem predavanja, razmene iskustva i primerima dobre prakse unaprede svoje poslovanje, znanja i veštine iz ove oblasti.

Predavači na savetovanju su  bili afirmisani stručnjaci iz ovih oblasti, koji su svoju višegodišnju praksu i profesionalna dostignuća podelili sa učesnicima savetovanja, i na taj način doprineli podizanju kadrovskih kapaciteta javnog sektora, što putem klasničnih predavanja, tako i putem razmene mišljenja sa učesnicima savetovanja.

Prijava

Podaci o učesnicima