Radionica:Pravilno planiranje javnih nabavki za 2020. godinu i usklađivanje plana sa novim Zakonom

Vreme održavanja : 10 Dec - 10 Dec 2019
Mesto : Novi Sad, Poslovni inkubator,Vojvođanskih brigada 28

U organizaciji Kancelarije za budžetsko i finansijsko poslovanje – Public Finance Office 10. decembra 2019.godine, u Novom Sadu, održana je jednodnevna interaktivna RADIONICA: Pravilno planiranje javnih nabavki za 2020 godinu i usklađivanje plana sa novim Zakonom o javnim nabavkama.

Na radionici su učestvovali predstavnici javnih ustanova, javnih preduzeća, pokrajinskih i državnih institucija kojima je kroz Radionicu za praktičnu primenu novog Zakona o javnim nabavkama prezentovano: planiranje javnih nabavki i istraživanje tržišta, obrazovanje komisije za javnu nabavku i pokretanje postupka,  sačinjavanje konkursne dokumentacije i postupanje naručioca do otvaranja ponuda, otvaranje i stručna ocena ponuda, postupanje naručioca u zaštiti prava, zaključivanje ugovora o javnoj nabavci i njegovo izvršenje (sa postupanjem prilikom izmena ugovora). 

Radionicu je vodio Saša Varinac- advokat u oblasti javnih nabavki i prethodni predsednik Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki.

Prijava

Podaci o učesnicima