Međuregionalni "Jadranski forum javnih nabavki"

Vreme održavanja : 23 Sep - 26 Sep 2019
Mesto : Portorož, Republika Slovenija

U periodu od 23. do 26. septembra 2019. godine Kancelarija za budžetsko i finansijsko poslovanje – Public Finance Office u saradnji sa inostranim partnerima iz Makedonije – Asocijacija profesionalaca u javnim nabavkama Republike Severne Makedonije, uspešno je organizovala međuregionalni “Jadranski forum javnih nabavki” u Portorožu (Republika Slovenija).
 
 “Jadranski forum javnih nabavki”, segment Mediteranske inicijative za unapređenje i razvoj javne administracije koja je posvećena poboljšanju, unapređenju i razvoju javne administracije, bio je mesto i prilika da se kroz dijalog i razmenu iskustava doprinese boljem razumevanju sistema javnih nabavki i daljem razvoju profesionalizacije ove oblasti.
 
Jadranski Forum pružio je jedinstvenu priliku učesnicima iz celog regiona (Srbija, Crna Gora, Makedonija, Slovenija) da se sastanu i diskutuju o relevantnim pitanjima kroz debate, dijalog i razmenu znanja i iskustva.
Forum je organizovan kroz plenarne sesije sa spiskom izuzetnih govornika, predstavnika relevantnih institucija i eksperata iz oblasti javnih nabavki iz Republike Srbije, Republike Severne Makedonije, Republike Slovenije.
 
Sa ponosom možemo da kažemo da je “Jadranski forum javnih nabavki” omogućio regionalno povezivanje, saradnju i umrežavanje uticajnih zainteresovanih strana iz relevantnih oblasti čime je nadamo se, učinjen jedan korak napred ka daljem razvoju i unapređenju sistema javnih nabavki na regionalnom nivou.

Prijava

Podaci o učesnicima