Kladovo

Vreme održavanja : 08 Oct - 11 Oct 2018
Mesto : Kladovo

Kancelarija za budžetsko i finansijsko poslovanje – Public Finance Office je u peridu od 08. do 11.oktobra 2018. godine, sa velikim uspehom održala tradicionalno višednevno SAVETOVANJE IZ OBLASTI JAVNIH FINANSIJA u Kladovu, na kojem je prisustvovalo više od 50 predstavnika  pokrajinskih sekretarijata, lokalnih samouprava, javnih preduzeća,  direktni i indirektni korisnici javnih sredstava kojima se su kroz interaktivna predavanja predstavile najaktuelnije teme iz oblasti budžetskog  poslovanja, prava, sistema finansijskog upravljanja i kontrole kao i javnih nabavki.

Ove oblasti su detaljnije obrađene kroz konkretne teme:

PRAĆENJE I PROCENA FUK-a KOD KORISNIKA JAVNIH SREDSTAVA

IZVEŠTAVANJE INTERNE REVIZIJE U PRAKSI KOD KORISNIKA JAVNIH SREDSTAVA

STRUČNO USAVRŠAVANJE KOD KORISNIKA JAVNIH SREDSTAVA

PRIPREMA BUDŽETA ZA 2019 GODINU:

UNAPREĐENјA U PROCESU PLANIRANјA I BUDžETIRANјA 

JAVNO – PRIVATNO PARTNERSTVO I KONCESIJE U REPUBLICI SRBIJI

STRUČNA OCENA PONUDA U POSTUPCIMA JAVNIH NABAVKI

Kancelarija PFO je kao i do sada za potrebe ovog savetovanja angažovala svoje saradnike, eminentne stručnjake sa dugogodišnjim iskustvom u praksi, predstavnike Ministarstva finansija, Pokrajinskog sekretarijata za finansije APV, Pokrajinskog sekretarijata za upravu i propise APV, Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki, stručnjake iz oblasti javnih nabavki.

Učesnicima savetovanja je putem radionica, omogućeno da putem interaktivnog pristupa i diskusije reše dileme iz prakse i konkretne probleme koji se javljaju u svakodnevnom radu i poslovanju.

Za učesnike savetovanja organizovane su i brojne dopunske aktivnosti: krstarenje brodom Đerdapskom klisurom, izlet i obilazak lokalnih znamenitosti, degustacija vina lokalne vinarije, muzičko zabavno veče, korišćenje spa centra.

Zahvaljujemo se na poverenju svima koji su prisustvovali višednevnom savetovanju.

 

 

 

Prijava

Podaci o učesnicima