Savetovanje iz oblasti javnih finansija -Kopaonik 2021

Vreme održavanja : 15 Mar - 18 Mar 2021
Mesto : Kopaonik, Hotel Putnik

Kancelarija za budžetsko i finansijsko poslovanje – Public Finance Office je u peridu od 15. do 18.  marta 2021. godine, sa velikim uspehom održala još jedno tradicionalno višednevno savetovanje iz oblasti javnih finansija na Kopaoniku, na kojem su prisustvovali učesnici iz organa centralne i lokalne vlasti, pokrajinskih sekretarijata, javnih preduzeća,  direktni i indirektni korisnici javnih sredstava kojima su se kroz interaktivna predavanja eminentnih stručnjaka predstavile najaktuelnije teme iz oblasti budžetskog  poslovanja, interne revizije, sistema finansijskog upravljanja i kontrole, kao i novi Zakon o javnim nabavkama.

Velika pažnja učesnika bila je usmerena na temu novog Zakona o javnim nabavkama, kroz koju je učesnicima prezentovana priprema postupka javne nabavke prema novom Zakonu o javnim nabavkama kao i podnošenje ponude putem novog portala javnih nabavki kao i ostale nedoumice koje su učesnici imali a koje su predavači  putem interaktivnog predavanja uspeli da razjasne.

Time je učesnicima omogućeno da putem predavanja, razmene iskustva i primerima dobre prakse unaprede svoje poslovanje, znanja i veštine iz tematskih oblasti.

Predavači na savetovanju su  bili afirmisani stručnjaci iz Ministarstva finansija, Pokrajinskog sekretarijata za finansije APV, Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj, stručnjaci iz oblasti javnih nabavki, koji su svoju višegodišnju praksu i profesionalna dostignuća podelili sa učesnicima savetovanja, i na taj način doprineli podizanju kadrovskih kapaciteta javnog sektora, što putem klasničnih predavanja, tako i putem razmene mišljenja sa učesnicima savetovanja.

Zahvaljujemo se na poverenju svima koji su prisustvovali  savetovanju.

Prijava

Podaci o učesnicima