Savetovanje iz oblasti javnih finansija

Vreme održavanja : 20 Feb - 24 Feb 2022
Mesto : Kopaonik,Kraljevi Čardaci

Kancelarija za budžetsko i finansijsko poslovanje – Public Finance Office organizovala je u peridu od 20. do 24.  februara 2022. godine, još jedno tradicionalno višednevno savetovanje iz oblasti javnih finansija na Kopaoniku, u Kraljevim Čardacima.

Savetovanju su prisustvovali učesnici iz organa centralne i lokalne vlasti, pokrajinskih sekretarijata, javnih preduzeća,  direktni i indirektni korisnici javnih sredstava kojima su se kroz interaktivna predavanja i radionice predstavile najaktuelnije teme iz oblasti budžetskog  poslovanja, interne revizije, sistema finansijskog upravljanja i kontrole, javne nabavke, kao i vrlo aktuelna tema o novom Zakonu o elektronskom fakturisanju.

Pristup učesnicima kroz interaktivne radionice, omogućio je učesnicima da rešavaju konkretne primere i probleme na koje nailaze i u samoj praksi i svakodnevnom radu, te su na licu mesta kroz stručnu pomoc predavača prošli raznorazne situacije i case study primere.

Time je učesnicima omogućeno da putem predavanja, razmene iskustva i primerima dobre prakse unaprede svoje poslovanje, znanja i veštine iz tematskih oblasti.

Predavači na savetovanju su  bili afirmisani stručnjaci iz Ministarstva finansija, Pokrajinskog sekretarijata za finansije APV, stručnjaci iz oblasti javnih nabavki, koji su svoju višegodišnju praksu i profesionalna dostignuća podelili sa učesnicima savetovanja, i na taj način doprineli podizanju kadrovskih kapaciteta javnog sektora, što putem klasničnih predavanja, tako i putem razmene mišljenja sa učesnicima savetovanja.

Zahvaljujemo svima koji su prisustvovali  savetovanju.

 

Prijava

Podaci o učesnicima