SEMINAR: SISTEM ELEKRONSKIH FAKTURA

Vreme održavanja : 08 Dec - 08 Dec 2021
Mesto : Beograd, Hotel Moskva

Public Finance Office je 08.decembra 2021. godine organizovao još jedan u nizu seminara, ovaj put na vrlo aktuelnu temu o sistemu elektronskog fakturisanja.

Zakon o elektronskom fakturisanju propisuje obavezu elektronskog upravljanja fakturama, što podrazumeva - slanje, primanje i čuvanje faktura u XML formatu, što pored novih poslovnih obaveza donosi i propisuje obavezu novog načina digitalizacije samih poslovnih procesa,korišćenje novih informatičkih Sistema (SEF sistem-Sistem Elektronskih Faktura) što je učesnicima seminara i prezentovano od strane ovlašćenih predavača i stručnjaka.

Učesnici seminara su se najpre upoznali sa normativnim delom koji Zakon propisuje a zatim se prešlo na konkretan rad u sistemu elektronske fakture u demo verziji programa, gde je učesnicima korak po korak predstavljen sistem i način rada u njemu koji obuhvata samo izdavanje tačnije slanje, primanje i čuvanje faktura u xml format i način povezivanja i umrežavanja već postojećih Sistema sa sistemom elektornske fakture.

Kako je primena samog Zakona o elektronskom fakturisanju odložena za kraj aprila, tačnije do 1. Maja 2022. godine, ovom temom ćemo se baviti i na narednim savetovanjima i seminarima.

Prijava

Podaci o učesnicima