SAVETOVANJE: JAVNE FINANSIJE I JAVNE NABAVKE

Vreme održavanja : 31 May - 04 Jun 2021
Mesto : Vrnjačka Banja, Hotel Fontana

Kancelarija za budžetsko i finansijsko poslovanje – Public Finance Office sa velikim uspehom održala je višednevno SAVETOVANJE IZ OBLASTI JAVNIH FINANSIJA I JAVNIH NABAVKI u Vrnjačkoj Banji,  u peridu od 31.maja do 04. juna 2021. godine,  kojem su prisustvovali predstavnici  pokrajinskih sekretarijata, gradskih i lokalnih samouprava, javnih preduzeća,  direktni i indirektni korisnici javnih sredstava kojima se su kroz interaktivna predavanja predstavile najaktuelnije teme iz oblasti budžetskog  poslovanja, radnog prava, sistema finansijskog upravljanja i kontrole kao i javnih nabavki i javnih nabavki po pravilima Evropske unije.

Kancelarija PFO je kao i do sada za potrebe ovog savetovanja angažovala svoje saradnike, eminentne stručnjake sa dugogodišnjim iskustvom u praksi, predstavnike Ministarstva finansija, Pokrajinskog sekretarijata za finansije APV, Pokrajinskog sekretarijata za upravu i propise APV, Advokate - stručnjake iz oblasti javnih nabavki.

Učesnicima savetovanja je putem radionica, omogućeno da putem interaktivnog pristupa i diskusije reše dileme iz prakse i konkretne probleme koji se javljaju u svakodnevnom radu i poslovanju.

Za učesnike savetovanja u slobodno vreme organizovali smo i dodatne aktivnosti-degustacija vina, izlet i obilazak lokalne vinarije kako bi njihov boravak na savetovanju i u Banji učinili što prijatnijim.

Zahvaljujemo se na poverenju svima koji su prisustvovali višednevnom savetovanju.

 

 

Prijava

Podaci o učesnicima