Aktuelnosti

Otvorene prijave za Delta biznis inkubator 2019

DELTA_INKUB.jpg
Prijave traju do 13. maja 2019.

Danas su zvanično otvorene prijave za Deltin program za podršku razvoju startap ideja u oblasti logistike, distribucije, poljoprivrede i nekretnina.

Zainteresovani timovi mogu da se prijave na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs do 13. maja.

Timovi koji prođu proces selekcije i uđu u Delta biznis inkubator tokom tri meseca razvijaće i graditi svoju ideju uz Deltinu pomoć, podršku i resurse. To znači da će imati na raspolaganju poslovnog konsultanta, mentora, mrežu kontakata i finansijska sredstva za početni razvoj startapa.

"Ove godine program se neće značajno razlikovati u odnosu na prošlogodišnji. Izmene se odnose na unapređenje određenih faza programa, na osnovu povratnih informacija koje smo dobili tokom prethodne godine od mentora i saradnika na projektu. Faze projekta ostaju iste: prijavljivanje ideja, selekcija prijava na osnovu kriterijuma konkursa, pitch za učešće u programu, inkubacija odabranih ideja (razvijanje i testiranje ideje) i u finalu predstavljanje ideja pred potencijalnim investitorima. I tu nije kraj već početak za pobednički startap", rekla je Nadica Milanović, menadžer projekta Delta biznis inkubator.

Nakon prvog predstavljanja programa Delta biznis inkubatora u Novom Sadu, u sredu 3. aprila, ovaj program biće predstavljen u još 4 grada u Srbiji. Prvi naredni susret sa zainteresovanim timovima je već 11. aprila u Beogradu, 18. aprila u Nišu, 8. maja u Inđiji, a 9. maja u Čačku.

Više informacija o konkursu i prijavu možete naći na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs i na zvaničnoj stranici programa na Fejsbuku.


Pitajte nas

Pozovite nas na +381 21 3000-307 ili nam pošaljite E-mail na office@javnefinansije.rs Pišite nam...