rasti600x400-srb.png

,,RASTI” akcelerator program za buduće preduzetnike

Javni poziv će biti otvoren do 24.02.2019. godine.

Da li želite da pokrenete svoj biznis? Hoćete da počnete rad na svojoj ideji? Želite da naučite što više stvari o sopstvenom poslovanju? Prijavite se na „RASTI“ akcelerator program i saznajte odgovore.

O čemu se tačno radi? Šta je “RASTI” akcelerator program?

Razvojna agencija Srbije (RAS) u saradnji sa Poslovnim inkubatorom Novi Sad (BINS) pokreće jedinstven i veoma bogat pilot program akceleracije „RASTI“ koji će pod svojim okriljem imati mnoštvo različitih sadržaja. Program se realizuje u okviru projekta „Razvoj akceleratora za poboljšan pristup finansiranju inovacija MMSP - ACCELERATOR“, koji finansira Evropska Komisija, u okviru Transnacionalnog programa Dunav.

“RASTI” program akceleracije predviđa niz različitih aktivnosti, koje uključuju:

  • Serijal „meetup-ova“ (neformalnih predavanja ili panel diskusija) koji pokazuju kako su kreativni pojedinci rešili određene probleme sa kojima se sve firme susreću na početku svog poslovanja.
  • Startup Weekend koji će se održati 8, 9. i 10. marta u Novom Sadu.
  • Growth Hackathon, novi format takmičenja na kom ćemo imati prilike da vidimo kako brzo i jednostavno da obezbedite rast svojoj kompaniji.
  • Treninzi za buduće preduzetnike i sve one koji žele da unaprede svoj biznis. Srž “RASTI” programa su treninzi koji će pomoći budućim preduzetnicima da se što uspešnije izbore sa tržištem, kreiraju i usavrše svoj proizvod i nauče da od njega naprave uspešan posao. Treninzi će pokriti različite oblasti - od kreiranja i validacije poslovnog modela, preko finansija za „startup-ove“ i marketinga, pa sve do pripreme za „pitching“ i strategije osvajanja tržišta.

Kako da se prijavim na događaje u okviru “RASTI” akcelerator programa?

Više detalja o prijavi na program, kao i sve ostale bitne informacije možete pročitati u Javnom pozivu koji je u prilogu.

Prijava je veoma jednostavna i brza, a za sve dodatne informacije se možete obratiti RAS timu na accelerator@ras.gov.rs kao i timu Poslovnog inkubatora Novi Sad na adresu office@inkubator.biz.

Da li postoji još nešto što treba da znam o “RASTI” programu?

Da, postoji još jedna važna stvar - svi događaji, osim „meetup-ova“ su, takmičarskog karaktera. Tako da, osim toga što možete svašta da naučite i da upoznate ljude koji misle na sličan način kao i vi i pokušavaju da reše iste probleme, možete da osvojite i vredne nagrade.

Dodatne informacije o nagradama, gostujućim predavačima, terminima treninga i sve ostale detalje možete saznati na web stranici Razvojne agencije Srbije (www.ras.gov.rs) kao i web stranici Poslovnog inkubatora Novi Sad (www.inkubator.biz).

Javni poziv


Pitajte nas