Aktuelnosti

Šansa za domaće proizvođače

dm-inkubator-linkedin-1400x800px.jpg
Konkurs je otvoren od 1. oktobra do 30. novembra 2018. godine.

U cilju razvoja domaće proizvodnje i konkurentnosti domaćih proizvoda na tržištu Srbije, kompanija dm drogerie markt pokrenula je projekat „dm inkubator”.  Projekat, koji je podržan od strane Razvojne agencije Srbije, USAID-a i Nacionalnog udruženja za razvoj organske proizvodnje Serbia Organica, ima za cilj da srpskim proizvođačima pruži mogućnost da razviju svoj proizvod i plasiraju ga na domaće tržište kroz lanac dm prodavnica.

Učešćem u ovom projektu proizvođači iz segmenta hrane, dodataka prehrani ili kozmetike, odnosno proizvoda za negu i lepotu stiču mogućnost da svoj proizvod na najbolji način predstave na domaćem i, potencijalno, najzahtevnijim evropskim tržištima.

Prijava učesnika će se vršiti putem portala www.dm-inkubator.rs, a konkurs je otvoren od 1. oktobra do 30. novembra 2018. godine. Po završetku prijava, sledi provera i selekcija proizvoda koji će ući u uži izbor, a nakon toga oni odabrani biće deo projekta „dm inkubator“ koji predstavlja idealnu priliku njihovim proizvođačima da dodatno unaprede svoje proizvode kroz programe podrške od strane Organizatora – savetovanja i mentoring dobavljača, redizajna ambalaže i primene najsavremenijih brend strategija razvoja proizvoda tokom projekta.

Finalno proglašenje odabranih proizvoda planirano je za 1.maj 2019. godine.

Brošuru možete preuzeti ovde.


Pitajte nas

Pozovite nas na +381 21 3000-307 ili nam pošaljite E-mail na office@javnefinansije.rs Pišite nam...