Aktuelnosti

Javni poziv "Program za unapređenje biznis kapaciteta u IT sektoru“

cloud-computing1.jpg
Javni poziv je otvoren sve do utroška raspoloživih sredstava za realizaciju Programa.

Kabinet predsednice Vlade Republike Srbije i Kancelarija za IT i eUpravu, u saradnji sa Programom UN za razvoj (UNDP), uputili su poziv svim zainteresovanim pravnim licima da se prijave na konkurs u okviru "Programa za unapređenje biznis kapaciteta u IT sektoru".

Poziv se odnosi na podnošenje zahteva za dovođenje međunarodno priznatih stručnjaka za razvoj IT/inovativnih proizvoda i rast start-apova na stručnim konferencijama namenjenim širem krugu zainteresovanih.

Ovaj program realizuje se u okviru projekta “Srbija na dohvat ruke– Digitalna transformacija za razvoj”, koji Kabinet predsednice Vlade Republike Srbije i Kancelarija za IT i elektronsku upravu sprovode u saradnji sa UNDP.

Cilj Programa jeste podrška prenosu biznis znanja i ekspertize u oblastima razvoja domaćih IT/inovativnih proizvoda i boljeg pozicioniranja domaće IT zajednice i njenih proizvoda na globalnom tržištu.

Program je usmeren na prenos znanja iz neke od ovih oblasti: razvoj IT proizvoda, njihova upotreba i prilagođenost tržištu, pozicioniranje IT proizvoda ili zajednice na globalnom tržištu, bolje pozicioniranje i vidljivost domaće IT zajednice ili proizvoda na globalnom tržištu.

Direktor Kancelarije za IT i eUpravu Mihailo Jovanović istakao je da na konkurs mogu da se prijave sva pravna lica aktivna u oblasti informacionih tehnologija i inovacionog preduzetništva.

Jovanović je napomenuo da pravna lica mogu biti registrovana kao privredna društva, poslovna udruženja, udruženja građana i fondacije.

Zahtevi se podnose slanjem popunjenih obrazaca i prateće dokumentacije u elektronskom obliku, putem adrese it.program.rs@undp.org.

Obrasci se mogu preuzeti na adresi rs.undp.org/it-program.

Zahtevi mogu da se podnose od 7. avgusta 2018. godine i biće obrađivani po redosledu podnošenja, sve do utroška raspoloživih sredstava za realizaciju Programa.

Ukupna raspoloživa sredstva za realizaciju ovog javnog poziva su 53.000 dolara.


Pitajte nas

Pozovite nas na +381 21 3000-307 ili nam pošaljite E-mail na office@javnefinansije.rs Pišite nam...