Aktuelnosti

Konkursi Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo

1311238_Viktorija_0_Slika_za_pola_strane_o_predzetvenom_finansiranju2_copy.jpg
Konkursi su otvoreni do utroška sredstava, a zaključno sa 31.05.2017. godine.

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, raspisao je 04.marta 2017.godine tri konkursa:

1. Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke opreme za navodnjavanje i izgradnju eksploatacionih bunara na teritoriji AP Vojvodine u 2017.godini

Konkurs je otvoren do utroška sredstava, a zaključno sa 31.05.2017. godine. 

Cilj konkursa za dodelu sredstava za sufinanisiranje nabavke opreme za navodnjavanje i izgradnju eksploatacionih bunara na teritoriji AP Vojvodine u 2017. godini jeste povećanje obradivih površina pod sistemima za navodnjavanje u Autonomnoj pokrajini Vojvodini.

Predmet konkursa jeste dodela bespovratnih sredstava za sufinansiranje sistema za navodnjavanje: izgradnje eksploatacionih bunara, nabavku opreme za bunare, pumpi i agregata za navodnjavanje, sistema za fertirigaciju, tifona, linija za navodnjavanje i izgradnju cevovoda.

Preuzmite:
Tekst konkursa
Pravilnik
Obrazac prijave

2. Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke konstrukcija i opreme za biljnu proizvodnju u zaštićenom prostoru na teritoriji AP Vojvodine u 2017.godini

Konkurs je otvoren do utroška sredstava, a zaključno sa 31.05.2017. godine. 

Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke konstrukcija i opreme za biljnu proizvodnju u zaštićenom prostoru na teritoriji AP Vojvodine u 2017.godini

Cilj konkursa jeste intenzivnije korišćenje postojećih zemljišnih resursa u Autonomnoj pokrajini Vojvodini u 2017. godini.
Predmet konkursa jeste dodela bespovratnih sredstava za sufinansiranje konstrukcije za objekte zaštićenog prostora, višegodišnjih, višeslojnih folija za pokrivanje objekata zaštićenog prostora, folija za senčenje i sprečavanje gubitka toplote, mreža za senčenje objekta, sistema za navodnjavanje „kap po kap“, instrumenata za merenje nivoa CO2, temperature supstrata i vazduha, kao i vlage i sistema za zagrevanje.

Preuzmite:
Tekst konkursa
Pravilnik
Izjava o pribavljanju dokumentacije

Obrazac prijave

3. Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za sufinansiranje nabavke elemenata sistema za zaštitu od vremenskih nepogoda na teritoriji AP Vojvodine za 2017. godinu

Konkurs je otvoren do utroška sredstava, a zaključno sa 31.05.2017. godine. 

Cilj konkursa jeste povećanje površina zasada voća pod sistemom protivgradnih mreža u Autonomnoj pokrajini Vojvodini u 2017. godini.

Predmet konkursa jeste dodela bespovratnih sredstava za sufinansiranje nabavke elemenata sistema za protivgradnu zaštitu sa naslonom za voćarsku proizvodnju.

Preuzmite:
Tekst konkursa
Pravilnik
Izjava - saglasnost
Obrazac 1 - Elementi sistema PGM
Obrazac 2 - Izjava fizička lica
Obrazac 2a - Izjava pravna lica
Obrazac 3 - Prijava za konkurs
Prilog 4 - Obrazac pravdanja sredstava
Prilog 5 - Podaci o članovima zadruge

 


Pitajte nas

Pozovite nas na +381 21 3000-307 ili nam pošaljite E-mail na office@javnefinansije.rs Pišite nam...