Aktuelnosti

Poziv za učešće na seminaru o međunarodnoj kulturnoj saradnji

kreativna_evropa.jpg
Poziv je otvoren do 25. juna 2016.

Ministarstvo kulture i informisanja Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da Desk Kreativna Evropa Srbija od 12. do 15. jula organizuje seminar namenjen svim ustanovama i organizacijama koje planiraju da u narednom periodu konkurišu za program Kreativna Evropa.

Seminar pod nazivom „Program Kreativna Evropa – priprema projekata“ biće organizovan u Muzeju na otvorenom „Staro selo“ u Sirogojnu, uz mogućnost učešća svih ustanova iz Srbije, bez obzira na to da li su učestvovale u projektima međunarodne saradnje ili ih tek planiraju.

Učesnici ovog skupa imaće prilike da saznaju više o savremenim praksama i konceptima u međunarodnoj kulturnoj saradnji, kulturnoj baštini i savremenoj umetnosti, menadžmentu međunarodnih projekata, evropskoj kulturnoj politici i prioritetima programa Kreativna Evropa.

Pored predstavnika Deska Kreativna Evropa Srbija, predavači na seminaru su profesor Fakulteta za medije i komunikacije Univerziteta Singidunum Jovan Čekić i predstavnik organizacije "Tačka komunikacije" Virdžinija Đeković.

Poziv je otvoren do 25. juna, a prijave se mogu poslati na adresu kreativnaevropa@kultura.gov.rs.

Više informacija o seminaru i uslovima prijavljivanja za učešće možete pogledati овдe navodi se u saopštenju.


Pitajte nas

Pozovite nas na +381 21 3000-307 ili nam pošaljite E-mail na office@javnefinansije.rs Pišite nam...