Aktuelnosti

Javni poziv privrednim subjektima za zajednički nastup na 54. Međunarodnom poljoprivrednom i prehrambenom sajmu - AGRA u Gornjoj Radgoni od 20. do 25. avgusta 2016. godine

poljoprivredni-sajam-poljoprivrede_660x330.jpg
Javni poziv je otvoren do 30.05.2016. godine.

Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova, upućuje

JAVNI POZIV

Privrednim subjektima za zajednički nastup na 54. Međunarodnom poljoprivrednom i prehrambenom sajmu AGRA u Gornjoj Radgoni (Republika Slovenija) od 20. do 25. avgusta 2016. godine.
Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova na 54. Međunarodnom poljoprivrednom i prehrambenom sajmu - AGRA u Gornjoj Radgoni predstavlja i promoviše privredu Autonomne pokrajine Vojvodine na svom štandu.
Pravo nastupa na objedinjenom štandu sekretarijata imaju privredni subjekti-koizlagači sa teritorije Autonomne pokrajine Vojvodine i to:
- Privredni subjekti čiji su proizvodi nosioci znaka „Najbolje iz Vojvodine“ i koji su zainteresovani za dobijanje znaka;
-Privredni subjekti kojima je dodeljeno rešenje o geografskom poreklu proizvoda;
- Klasteri iz poljoprivredno-prehrambenog sektora;

-Izvoznici i potencijalni izvoznici iz poljoprivredno - prehrambenog sektora;
-Udruženja čiji su proizvodi nagrađivani na sajmovima.
Koizlagačima će na štandu biti obezbeđeno zajedničko predstavljanje i izlagačko mesto, odnosno pult i prostor za poslovne razgovore.
Koizlagači koji budu učestvovali na štandu Pokrajinskog sekretarijata dužni su da obezbede troškove puta i smeštaja, dopremanje robe - sajamskih eksponata, kao i promotivnimaterijal za nastup na sajmu.
Popunjene i pečatom overene prijave dostaviti na e-mail ili fax.
KONTAKT: Miroslav Nikić i Jovo Jovanović, Tel 021/4874481; 4874489; Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. jovo.jovanovic@vojvodina.gov.rs
Faks: 021/557084

JAVNI POZIV JE OTVOREN DO 30.05.2016. godine.
OBRAZAC ZA PREUZIMANJE


Pitajte nas

Pozovite nas na +381 21 3000-307 ili nam pošaljite E-mail na office@javnefinansije.rs Pišite nam...