Aktuelnosti

Nagradni konkurs za najbolju crowdfunding platformu

download.png

Konkurs za najbolju crowdfunding digitalnu platformu otvoren je od 1. do 19. oktobra.

Komercijalna banka, Beogradska bankarska akademija i Udruženje banaka Srbije pozivaju vas da se takmičite u osmišljavanju rešenja za Crowdfunding digitalnu platformu!

Osnovni cilj ove platforme je da posluži kao svojevrsni digitalni medijator između inovatora sa jedne – i velikog broja malih ulagača sa druge strane, i tako obezbedi tržišnu kapitalizaciju vrednih ideja. Više informacija o Crowdfunding modelu dostupno vam je na dnu stranice u FAQ segmentu.

Ovaj hakaton će se realizovati u dve faze. U PRVOJ FAZI pojedinci i timovi (do pet članova) takmičiće se u inkubaciji i prezentovanju rešenja na nivou low-fidelity prototipe digitalne platforme. Vreme predviđeno za prezentaciju je 10 minuta. Nakon selekcije najboljih rešenja – U DRUGOJ FAZI biće organizovano 48-časovno takmičenje u kreiranju high-fidelity prototype digitalne platforme u IT centru Beogradske bankarske akademije.

Učesnici takmičenja (pojedinci ili timovi) koji osvoje prvo, drugo i treće mesto biće nagrađeni iznosima od RSD 150.000 (prvo mesto), RSD 100.000 (drugo mesto) i 50.000 RSD (treće mesto).

Pobednici Kombank&BBA&UBS hakatona ujedno postaju i prvi članovi Crowdfunding inkubatora i dobijaju kompletnu podršku za dalji tržišni nastup.


Pitajte nas

Pozovite nas na +381 21 3000-307 ili nam pošaljite E-mail na office@javnefinansije.rs Pišite nam...